Ekonom!

Så nöjd man blir när man äntligen lyckas leva ett icke slösigt liv! Sen vi kom hem från Kina har vi varit jätteduktiga med att utnyttja allt som finns i kylen och har knappt slängt nånting! Förutom den lite misslyckade kladdkakan från härom veckan som snart går ut ur kylen på egna ben :) (men som sagt vi har inte SLÄNGT den än ;) hehe)

Men i dag blev det pasta med skinksås (nej inte sån där äcklig klistersås som man fick i skolan). Jag kokade spagetti och stekte upp pärssons påläggsskinka som vi aldrig kommer oss för att äta och strödde lite mjöl och spädde med sista skvätten mjölk och grädde som gick ut för några dar sen :) Öste på med salt och peppar och kokade lite broccoli! Till det serverades lyxigt hembubblat kranvatten! (Älska soda-stream!!)

Så nöjd! Och gott blev det!

Ja och igår gjorde jag varma mackor med tacos-rester och grillade en wrap i smörgåsgrillen :) -Mormor, den är grym! Jag tror att stekpannorna börjar känna sig lite utanför hehe!


(Dessutom har jag redan kommit igång med jobbet, två gånger på telefonbanken och i morgon blir det Broby! Ska bli skönt när kulorna börjar rulla in!)

Puss o kram!


Kommentarer
Malin P

Det är såna här inlägg föräldrar älskar ;)

2009-02-10 @ 14:52:46
URL: http://www.mallansblogg.wordpress.com
Josse

Haha! Lite får man väl smöra? ;)

2009-02-10 @ 14:59:42
URL: http://josseodawidgoeschina.blogg.se/
Malin P

Men du vilken bild, Johan hälsar =)

2009-02-10 @ 19:08:24
URL: http://www.mallansblogg.wordpress.com
Malin P

Sen vill han veta i vilken butik du har varit... suck

2009-02-10 @ 19:09:35
URL: http://www.mallansblogg.wordpress.com
Mamma

Helt rätt...mammor älskar att läsa sånt :-)

Vad fiiin du är! Köpte du den blåsan i Kina eller?

2009-02-10 @ 21:51:52
Josse

Haha, vad goa ni e :)



Blåsan kan mycket väl vara tillverkad i Kina, men jag provade stassen på Ica Maxi här i K-town!



Peace out!

2009-02-10 @ 22:54:15
URL: http://josseodawidgoeschina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0