Jag flyttar!!!

Ja, alltså här på Blogg.se :)

Jag har skaffat ett nytt domännamn och kommer från och med nu blogga från josefinsjolins.blogg.se!

Än så länge är den bloggen dock inte präglad av samma estetiska perfektion i utförandet som denna... Men jag ska nog kunna pillra till någonting så fort jag har fått tillbaka min gamla dator och installerat Photoshop!

Inlägg som gäller Kina kommer jag fortfarande att publicera på denna blogg, men det berättar jag isåfall om på den nya :) Så, not to worry!

Vi ses på josefinsjolins.blogg.se!

Pussipuss!

Ekonom!

Så nöjd man blir när man äntligen lyckas leva ett icke slösigt liv! Sen vi kom hem från Kina har vi varit jätteduktiga med att utnyttja allt som finns i kylen och har knappt slängt nånting! Förutom den lite misslyckade kladdkakan från härom veckan som snart går ut ur kylen på egna ben :) (men som sagt vi har inte SLÄNGT den än ;) hehe)

Men i dag blev det pasta med skinksås (nej inte sån där äcklig klistersås som man fick i skolan). Jag kokade spagetti och stekte upp pärssons påläggsskinka som vi aldrig kommer oss för att äta och strödde lite mjöl och spädde med sista skvätten mjölk och grädde som gick ut för några dar sen :) Öste på med salt och peppar och kokade lite broccoli! Till det serverades lyxigt hembubblat kranvatten! (Älska soda-stream!!)

Så nöjd! Och gott blev det!

Ja och igår gjorde jag varma mackor med tacos-rester och grillade en wrap i smörgåsgrillen :) -Mormor, den är grym! Jag tror att stekpannorna börjar känna sig lite utanför hehe!


(Dessutom har jag redan kommit igång med jobbet, två gånger på telefonbanken och i morgon blir det Broby! Ska bli skönt när kulorna börjar rulla in!)

Puss o kram!


På grönbete!


Min kära far har precis blivit utsläppt...




Det kanske är dags att låsa in honom igen... :)

Fredag... fortfarande!

Plötsligt har det blivit mycket mer motiverat att gå till konsum på hörnet, som visserligen är den dyraste affären i stan enligt vår pålitliga kårtidning. Men den är nu också en av de godaste :)

Mmm... Ben & Jerry's...



Man kan ju inte klaga på att dom är snåla i alla fall! Fyllt till bredden, that's what I'm talkin'bout!


För att väga upp lite för den enorma grädd- och sockerbomben så knaprar jag en morot medan glassen smälter alldeles lagom mycket... För visst är det så... om man äter något nyttigt så kan man äta minst lika mycket chips eller godis eller glass utan att det händer nåt? Dom tar ut varandra! Det är det enda logiska.


Det blev ju lite asiatiskt ikväll också! Men det var inte alls lika gott som jag mindes det... Sushin gick inte att mäta med den vi åt i Shanghai, så Dawid bestämde sig för att starta sushi-krig istället! Bläääähähää...!


Ja, det är en sushi - i min nacke!

Fredag.

Är det redan fredag? Igen!



Det blev en sen frukost, men en god sådan :) Fiber-havregrynsgröt med solros- och linfrön och russin och till det ett glas med knallrött hallonte från Polen. Mumsisch!

Vad händer i helgen runt om i landet då? Några storslagna planer??

För oss blir det Schlager-dejt med öl och pizza hos Filip o Tanja på lördag. Och ikväll har jag bestämt att vi ska hämta lite thai-mat och Sushi från Ko-san sushi and Asian take.away *dreggel*

Puss på er och en god fredag!

Sverigeblogg...?

Hej hej hallå!

Här är jag igen :)

Den sjukliga datorn är inlämnad för lagning och så länge får vi klara oss med den gamla ASUS-datorn som stängs av så fort den blir för varm... (allt från 30 min till två timmar).

När allting har återgått till det normala hade jag tänkt att fortsätta blogga här hemifrån Skåne också. Men det kan fortfarande dröja lite. Så om det är någon som är intresserad av att läsa om vårt liv här hemma så kommer ni kunna det :)

Nu är det bäst att ladda upp inlägget innan datorn ger upp :)


Men nu vet ni det!

Puss


RSS 2.0