Julesnuva.

Fortfarande risig idag och den äckliga slemhostan verkar inte vilja ge med sig! Men vi fick ju lite fina tips på bloggen om hur man kurerar sådana här tillstånd ;) Det skadar ju inte att chansa! En kork Absolut morgon och kväll är det närmsta wirren vi kommer, men det är en riktigt Jäkel, det med! (Eller hur, farmor?) ;)


Dawid matar mig duktigt med alkohol :)


När man sitter hemma ensam såhär och slöar och snorar, börjar man få lite hemlängtan. Man surfar runt lite på nätet och kollar in andras bloggar, där folk skriver om typiskt svenska saker, som glögg och rostbiff...! Det är visserligen fortfarande oktober, men julstämningen börjar redan infinna sig, när man vet att man kommer att missa den helt och hållet i år! Vi ska i alla fall ta en tripp till IKEA längre fram och köpa lite glögg och pepparkakor :) Längtar !

Men om man verkligen vill komma i rätt julstämning, så måste man kolla på SUNES JUL!!!
Den grymmaste av alla grymma julkalendrar som gick under dom åren som man satt bänkad varje morgon innan skolan! Det blir svårt att överträffa :)


 
Friid....! (Älska Rudolf!)


Det här kommer Håkan å få fan för, förstår ni...
(Det är bra barn-tv!) :)



Julpussar till er alla från oss alla!

Kommentarer
Jessica o Philip

Stackars Josse, hoppas du piggnar till snart. Och i väntan på det gör du alldeles rätt i att kolla på Sune:) Mindre än 2 månader kvar till jul nu:) Pepparkakor och glögg kommer göra susen för er julkänsla! Vi ska baka traditionsenligt julgodis, men väntar nog så länge som möjlig med det eftersom det brukar medföra ett visst non-stop-beteende som kan vara svårt att vänja sig av med:) Kram från oss!

2008-10-28 @ 09:44:02
tanja

usch va trist att vara sjuk, att ha oturen och ha varit det ett tag nu också =(. lider med dig jobbigt speciellt som du säger får man ju lite hemlängtan när man inte mår bra och så.

krya på dig!

kram Tanja

2008-10-28 @ 10:14:05
Malin

Tack för den benämningen ;) Hoppas dy kryar på dig snart!

2008-10-28 @ 11:44:27
URL: http://www.mallansblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0