Shanghai <3 (Del 2)


På fredagkvällen blev det alltså lite mys med champagne och frukt, som dawid ordnade så fint :) Champagnen såg vi sen hade fått ett smakpris och systembolaget menade att om man ville ha ett känt märke skulle man dricka Moët, men om man ville ha smaken skulle man välja Piper-Heidsieck, som vi som tur gjorde. Oavsett vad andra tycker; gott var det :)


Och det var visst någon som inte lyckade pallra sig ur sängen till frukost! Då är det tur om man har en söt och snäll tjej som bryr sig så mycket att hon beställer frukost på rummet! Det var lite tråkigt att äta frukosten själv i restaurangen, men vem orkar gnälla när man dricker te och apelsinjuice, äter yoghurt och rostmackor och smaskar på vattenmelon?


På shopping i Shanghai!


Det gäller att packa rätt! Blir kanske nåt sånt vi får köra med när vi ska ha hem alla våra grejjer :)


Sushi e namnam! Dessa små vegetariska munsbitar är riktigt dreggelframkallande, sjägrösrulle, med gurka, äpple, honungsmelon och vattenmelon. Doppad i soya med lite wasabi och ingefära... åhh.....!


Det blev lite grejer denna gång också! Myströjor och byxor till mig. Även converseskor och Uggs-stövlar :) Och en liten väska slank visst med också! Dawid hittade jättefina långärmade Gant.tröjor och Björn Borgkalsonger.


När man sitter vid datorn måste man ha vinterstövlar på! det drar så dant från balkongdörren att man nästan förfryser sig annars! Men det gör inget, för dom är så fina och sköna ändå :)


Nästa inlägg kommer i morgon och då är det IKEA-bilder för hela slanten! Det blev några stycken :)


Kram och puss!

Kommentarer
Mamma

Vad fina ni är :-) Jättesöta!

2008-11-18 @ 19:14:20
Palle

ne men vad snuttit :) jag vill ju ha er hemma på julafton josse!! äre okej att jag tar dina julklappar med eller? längtar efter all denna shopping också:) aa får väl säga grattis också!! pussipuss

2008-11-18 @ 20:31:25
URL: http://paulinasjolins.blogg.se/
Jessica o Philip

Hej vänner! Stort grattis till två-årsdagen! Er lilla tripp till Shanghai såg ju ut att vara jättemysig:) Och hälften av oss är grymt avundsjuka på Josses Uggs..! Ta hand om er och ha det bra! Kram från oss

2008-11-19 @ 10:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0