Relalalaxa i Shanghai!

Här sitter jag nu på rummet på Radisson i Shanghai. Jämfört med vad vi vant oss vid här i Kina lever vi LYYYXLIV! Mjuuk säng, flatscreen, badkar, takmonterat duschmunstycke och ROOMSERVICE :)

Vi åt igår på ett annat Radisson-hotells restaurang, Epicure on 45, Shanghais roterande restaurang på 45e våningen! Så underbart vackert, med utsikt över hela stadens nattljus och med fläckfri service och underbar mat. Självklart har vi en massa fina bilder, MEN såklart har vi glömt överföringssladden i Ningbo, så ni får vänta till nästa vecka med att se fotobevis. Ni kommer att förstå hur den här helgen har laddat upp alla våra batterier :)

Nu kan man lätt klara resten av tiden med kackerlackor och smutsiga duschar. Vi åt så goood lyxmat och drack så underbara drinkar, drack dyr och good champagne i badet och sov i en mjuk och skön säng som faktiskt ger efter för kroppens tyngd! Och hotellfrukosten, glöm inte hotellfrukosten!

Nu ska vi ut på stan och fynda! :)

Puss och kram! hoppas att ni har det underbart!


Kommentarer
farmor

Fy fasen, där skulle ni aldrig få upp mej, hur underbar utsikten än är. Men med skygglappar skulle jag kanske gå med, för matens skull. Passa på och njut, snart är ni tillbaka här hemma till pastan och hamburgaren. det har snöat i dag här hemma.

Hälsningar farmor o farfar.

2008-11-16 @ 18:17:20
Eve Sjölin

HEJSAN Josse och Dawid.

MAMMA jag skulle aldrig våga.

Det är sant att jag inte vågar.

Men om ni insisterar MEN aldrig.

Hoppas ni har det bra.

Dom här sakerna ska ni akta er för:

1 Kakelakor

2 Snutar

3 Tjuvar

4 Kloner

5 MM

Hälsningar:Eve.Kakelakorna.katterna Och till sist Baja korva JALLA JALLA

2008-11-17 @ 21:16:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0