Up to date

Hallå där läsare :) Det verkar ju än så länge fungera riktigt bra det här med bloggandet ändå. Nygren är så snäll som erbjuder mig dessa stunder när dom har roligare saker för sig ;)

Idag var vi inne och köpte en extern hårddisk som Dawid har lyckats utnyttja till fullo! Han monterade loss hårddisken ur datorn och med hjälp av Jack (han på restaurangen (som FAKTISKT är Kines, pappa!)) lyckades han få tag på kablar som är standard i Sverige, men tydligen inte i Kina. De fick låna kablarna av en av Jacks kompisar (även han Kines!) och sedan satte allvaret igång. Med hjälp av Carl - en av de få trogna PC-anhängarna på plats - lyckades de koppla in hårddisken i hans dator för att sedan överföra ALLA våra bilder och lite annat skräp som vi samlat på oss och lägga dom på vår nya externa. *pust* Så skönt att kunna andas ut och veta att bilderna är i tryggt förvar. Nu är det bara att vänta tills vi kommer hem så får HP ta tillbaka sin kassa dator och fixa oss en ny!


Vi passade på att få i oss lite näring när vi ändå var på stan. Det var jag och Dawid tillsammans med Nilsson och Filip som bröt oss loss från ghettot :) Vi fick träffa Filips föräldrar som har varit och hälsat på i några dagar och dom tyckte att vi var modiga som dels åkt iväg på den här resan, men inte minst som åt av maten! De var ytterst skeptiska till hygienen och man insåg plötsligt att man faktiskt har VANT sig vid smuts och lukt och numera lever efter filosofin "lite skit rensar magen"! Haha, vi kommer bli sjuka utan alla dessa bakterier när vi kommer hem igen :) 

Och framför allt insåg vi att vi saknar er föräldrar en massa!!! 



Dom här godbitarna däremot är så goda att man inte bryr sig :) Jaozi!


Vi hann så klart med Starbucks också :)


Det spökar i Ningbo! Vi hittade de här supersöta salt- och pepparkaren som föreställer små spöken. Ställer man dom ihop så kramas dom :)


Nu är det läggdags och på torsdag åker jag och gubben till Beijing! Det lär bli något att skriva om när vi kommer hem :)

Men först ska jag väl läsa ett par sidor till, för det är riktigt fängslande :)


Puss och kram på er!!

Kommentarer
lina

vad bra att det löste sig =) vet hur det är det där o leva i ovisshet med sin dator hehe... vi har fått våra pass tillbaka nu, så visum kirrat o klart =) weei! ses snart!

2008-12-02 @ 19:31:59
URL: http://paulinasjolins.blogg.se/
johanna öberg

Hejsan kusinvitamin! :)

låter som att ni har det jätte bra i kina :), ha det så bra! och hälsa David.

kram /johanna

2008-12-03 @ 10:23:52
Emil och Ida

Hej josse å dawid!



Ville bara skicka en jul hälsning från medåker och önska er lycka till nere i kina!



Kram /// Emil och Ida

2008-12-05 @ 12:06:08
URL: http://nepp
pallelina

bosse! jag tänkte skicka mejl till dig, jag behöver få lite info =) men vet inte vilken du använde?! :S så hör av dig är du söt!



Pusselipuss

2008-12-08 @ 23:08:40
URL: http://paulinasjolins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0