Back 'n' bloggin'!

Åtminstone för en liten stund! Snälla, rara, goa, toppenschyssta Nygren lånade ut sin dator till mig i ett par timmar (eller i alla fall så länge batteriet håller) medan grabbsen skulle kolla film inne hos grannen. Djupt tacksam :) Dock går det liite trögare än vanligt eftersom han brukar en Mac och PC-tjej som jag är har jag lite svårigheter med kortkommandon o dylikt :) Men de grundläggande stegen har jag nog ändå koll på!

Som ni kanske förstått så har vår egen dator ballat ur och vi håller alla våra tummar i hårt grepp för att alla hundra- (kanske tusen-)tals bilder vi tagit under resan går att rädda. Förhoppningsvis är hårddisken oskadd och vi ska försöka göra en backup i morgon genom att montera ur den och koppla in den i en av killarnas datorer istället för att sedan överföra bilder och annat till en extern hårddisk som vi kan ta med hem :S Det här är inte ens lite kul!!!  

MEN NU SKA VI INTE SITTA HÄR OCH GNÄLLA!!!



Igår var ju FÖRSTA ADVENT! Skål i glöggen och knaper knaper i pepparkakan!! Första ljuset är tänt även här på andra sidan jorden! Det är kanske inte riktigt samma goa feeling som hemma, men ett värmeljus utav fyra tändes och glöggen hälldes i vattenkokaren tills doften spred sig i det lilla sunkiga rummet :)


Glögg, pepparkakor, clementiner och minnen från jular som flytt!


Det var mysigt till och med här... Och visst blev man lite sentimental!


Hoppas att ni hade en trevlig första advent och att det blir en fin december!

Puss och kram!

Kommentarer
Jessica och Philip

Hej på er!

Var på julskyltning igårkväll.. mysfaktor:) sen hade vi också glöggparty hemma. Har ni bunkrat upp med glögg och pepparkakor nu så det räcker till jul? viktigt viktigt! Stor varm kram från Kristianstad:)

2008-12-01 @ 15:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0